Skavli barnehage vant Forskerfrøprisen 2018

Naturfagsenteret i samarbeid med Utdanningsforbundet deler ut Forskerfrøprisen til barnehager som viser god evne til å stimulere til naturfaglig utforskning, ivareta barnas nysgjerrighet og undring. Det skal vektlegges biologi, kjemi, fysikk, astronomi eller geologi i barnehagen. Barnehagen må vise til prosjekter og temaer av naturfaglig karakter som biologi, kjemi, fysikk, astronomi eller geologi i barnehagen. Disse temaene skal settes i sammenheng med barns lek og utforskning over tid. Skavli barnehage vant prisen for sitt prosjekt «Odd er ett egg», etter inspirasjon fra boken ved samme navn skrevet av Lisa Aisato.

Vi er så stolte og gleder oss til å bestille realfagsutstyr til 10.000 kr, som er premien. Barna er allerede godt i gang med å planlegge hva vi skal kjøpe!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s