Vikingprosjekt vol.1 høst 2018

Vi ønsker igjennom dette prosjektet å bidra til å skape gode holdninger til naturen og en bredere forståelse for vår kulturhistorie. Hovedmålet for prosjektet er: «Barna skal lære å ta vare på seg selv, hverandre og naturen» (Kunnskapsdepartementet, 2017). 

I august startet vi arbeidet med å legge ut spor for barna. Vi ønsket å vekke interesse, åpne for muligheter til undring og samtale. Skape arenaer hvor vi har fokus på kvalitet i våre interaksjoner som igjen bidrar til å skape gode relasjoner på sikt.


 

Prosjektets start:

Symbolet barna har blitt presentert for er runen for «Yddrasil» – livets tre. Dette er fremdeles hemmelig for barna og skal i en stund til også være det. Barna har undret seg i lang tid over hva symbolet kan bety, hvordan det har kommet seg dit og hvorfor? Betyr det noe eller er det rett og slett fossiler?

prosjekt høst

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s