Vikingprosjekt vol.1 høst 2018

Vi ønsker igjennom dette prosjektet å bidra til å skape gode holdninger til naturen og en bredere forståelse for vår kulturhistorie. Hovedmålet for prosjektet er: «Barna skal lære å ta vare på seg selv, hverandre og naturen» (Kunnskapsdepartementet, 2017).

I august startet vi arbeidet med å legge ut spor for barna. Vi ønsket å vekke interesse, åpne for muligheter til undring og samtale. Skape arenaer hvor vi har fokus på kvalitet i våre interaksjoner som igjen bidrar til å skape gode relasjoner på sikt.

Prosjektets start:

Symbolet barna har blitt presentert for er runen for «Yddrasil» – livets tre. Dette er fremdeles hemmelig for barna og skal i en stund til også være det. Barna har undret seg i lang tid over hva symbolet kan bety, hvordan det har kommet seg dit og hvorfor? Betyr det noe eller er det rett og slett fossiler?

prosjekt høst